Bygning din finansielle fremtid gennem sund fornuft

Der er mange fordele ved at få rig langsomt. Jeg skriver langsigtede, som jeg har endnu ikke stødt på nogen get-rig-hurtig-ordningen”der virker pålideligt og for alle. De er hovedsagelig svindel iværksat af mennesker, der stræber efter at blive rig hurtigt sig selv. Og de kan lykkes, takket være din sponsorering.

Jeg føler, at der er flere måder jeg kan henvende sig til den første del af problemet. Lige som du skal tackle de store ting i din husstand budget før forsøger at knivspids øre på mindre linjeelementerne, jeg vil starte med at forsøge at trimme den største timesinks.

Privatøkonomi websted GO Banking priser har gennemgået Buffetts seneste rådgivning og udarbejdet det til en liste over tips. Du kan se den fulde liste her i mellemtiden, er her tre elementer, der giver et indblik i Oracle i Omaha tankeproces.

Så kunne jeg har, i teorien, dimitterede fra college med ingen gæld. Og jeg graduate uden nogen studielån. Men jeg dimitterede med starten på et kreditkort vane, fordi mens jeg var i college, jeg begyndte at forsøge at holde trit med Joneses eller værelseskammerat, under alle omstændigheder vha fønix lån.

Brugen af Fedtsugning i Amerika og meget af den vestlige verden eksploderer. Spot Lipo/Fedtsugning er særligt attraktivt. Alle læger, med centre, hospitaler, etc involveret i (eller som ønsker at være) feltet high-profit har brug for denne hot DotCom. Besøg, Google-søgning (Spot) Fedtsugning”plus lægevidenskabelige websteder plus bibliotek for at lære mere og værdsætte mulighederne her. Spørger: $25.000. Min bud: $10.000. Faktiske værdi: $50.000 +. Første håndfuld procedurer dækker din engangsinvestering for evigt. Stor praksis værdi-adder når går på Pension og udbetale — kun én person/virksomhed kan nogensinde eje denne praksis og biz-bygning internetadresse. Vil det være du din eller en andens? Du beslutter dig.

Byggemodnet fast ejendom vedrører fast ejendom med ingen bygning/s af hvilken som helst type på det; dvs. råjord, masser, osv. Sådanne fast ejendom-gjort ret ofte repræsenterer en fremragende investering for den kloge. Dette er den kraftfulde generiske DotCom adgang, tjeneste og overskud store fra dette enorme, multi-milliarder dollar/år nationale og internationale markedsplads. Besøg og Søg på “uforbedrede fast ejendom” for at lære mere og værdsætte pervasive verdensomspændende omfanget af byggemodnet Real Estate. Spørger: $50.000. Min bud: $25.000. Faktiske værdi: $100.000 +. Gratis Bonus: inkluderet w/din køb/investering for bare $10.000 mere (eller købe separat for bare $25,000).

Tankegang. Det er blot sund fornuft. Hvis du vil være rig, nødt du til at tænke som rige. Rige folk tænker ikke som de fattige og middelklassen. De tror ikke på at gå i skole, at få et godt job, lever under din midler og gemme for pensionering. De har en anden opfattelse af succes, sikkerhed og penge. De bruger forskellige ord i deres ordforråd. Når du ønsker at vide hvordan man får rig med ingen penge, er alle værktøjerne i dit hoved. Hænge ud med milliardærer og det værste bliver du er millionær.

Vores 401k er med en investeringsforening, der opkræver et gennemsnit på 1,6% gebyrer, og vi har ikke noget valg om den. Jeg sluge gebyrerne, fordi regnearket fortæller mig, at de $5.500 i IRA er langtfra nok for en lykkelig Pension. Selvfølgelig, hvis din arbejdsgiver matcher 401k bidrag du bør max dem ud – er det gratis penge.

Kredit og lån er en massiv, flere billioner dollar/år internationale felt/industri som den nedenfor fremragende, meget mindeværdig generiske/kreditlån domæner hurtigt, nemt, og billigt åbne døren til nyhedsindslag stat at blot ét websted/firma – trak i $43,000,000 i indtægter (med et monster fortjenstmargen på $18,400,000 i nettoindtægt) i det sidste år alene Google/Søg “Kredit”, “Credit Reparation,” “kredit rapport/s,” “Kredit Check/s,” “Lån/s,” etc og besøge steder som den enormt populære og hver af følgende respektive hjemmesider til at lære mere og værdsætte monster mulighed for de enkelte repræsenterer.

Bemærk: Nyhedsrapporter stat, der for nylig blev købt for en fair og rimelig $60.000. Mens en god domæne for disse ovenfor anførte brug/s, nemlig tre meget vigtige grunde og vil vise sig for at være bedre kunstnere for den, der erhverver det/dem: #1. Mens “Instant” er en nice feature/benefit, er det ikke på den samme forbruger interesse og ønske om plan, da “Gratis” er; som har vist sig i mindst de sidste 100 år at være de mest effektive og kraftfulde salg, reklame og markedsføring ord i verden. De fleste mennesker ville meget hellere have en gratis godkendelse, (der kan stadig være Instant) end en Instant. #2: “Gratis” er tre bogstaver kortere end “Øjeblik.” Når det kommer til Internet- og den kritiske huske faktor-kortere er næsten altid bedre. #3: “Gratis” er kun én stavelse, mens “Instant” er to. Igen- og på internettet især den kortere (og derfor mere mindeværdige) jo bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.