10 bedste måder at spare penge

Privatøkonomi har altid været en af de afgørende aspekter, som i høj grad påvirker succes af et individ i forskellige felter. Ligesom et hus skal stærkt fundament til at modstå de forskellige afgifter af vejret på samme måde kræver alle personer stærke fundamenter af personlige finanser til at modstå de grundlæggende afgifter af liv. Stærke finansielle situation har altid været den sure shot vej til en sund og uafhængige finansielle situation. Opretholde en kontrol over privatøkonomi gør det muligt at opretholde en kontrol over hele finansielle situation og til at opretholde en kontrol af hvor penge kommer og hvad bruges det bliver brugt. Der er en række emner under det. Nogle af de afgørende områder er budgettering, investering, pension og gæld håndtering. Gem tidligt og ofte, selv om det synes umuligt. Det er vigtigt at spare penge hver måned på så mange niveauer. Ikke alene betyder det give os noget at falde tilbage når gange er hårde, det hjælper os forblive disciplineret med vores penge. Tænk på dit sparetip lidt ligesom gas du ønsker sat i bil til turen i eksempel, en. Uden at gemme penge, hvordan vil du have noget for fremtiden? Hvis du ikke har noget i besparelser, bør dit første mål at have $1.000 i en nødfond du kan falde tilbage på. Nødhjælpsfonden kan du stole på din egen cash snarere end kreditkort når noget uventet kommer op. Når du får dit nødfond bygget, begynde at bidrage til din pension, men investerer i din virksomheds 401k plan eller starte din egen fond. Det er aldrig for tidligt eller for sent for at begynde at spare for fremtiden! Dette er især vigtigt for enlige kvinder. Hvis du venter indtil du har et bedre job, flere penge eller mere af noget andet, du kan bare aldrig komme i gang.

Offentlig transport kan få overfyldt og, ja, elendige. Men køre på arbejde hver dag spiser væk på dit budget med gas og parkeringsafgifter, lige når du forsøger at finde ud af at budget og spar penge. Prøve at organisere en ride-andel; Tjek din sociale medier cirkel at se der arbejder i dit område.

Når du sammenligner flyrejser, især på lavprisflyselskaber, Sørg for at du kigger på den endelige pris inklusive ekstra skjulte gebyrer. Opkræver dette flyselskab bagage? Har du til at betale for en bestemt plads? Mange gange budget”flyselskaber ender koster meget mere end traditionelle flyselskaber, når du har tilføjet alle dette i.

Genkende, hvad du allerede gemme: Hvis du holder i tankerne alle de penge, du brugte til at tilbringe på usunde snacks, frokost og dyre færdigpakkede fødevarer, vil du indse, at du ikke kan bruge det meget mere end før. Også, spise en Paleo kost betyder besparelse på medicin og fremtidige lægeudgifter, og dette har ingen pris virkelig.

Trent tilskynde folk til at øge deres indkomster. Ting er, i fortiden for at gøre det er som regel længere og hårdere, selv om det er mere tilfredsstillende i sidste ende. Du kan begynde at sænke dit forbrug, selvom, det samme, og gevinster er øjeblikkelig.

Spise flere kulhydrater: Paleo er mere om valg af fødevarer end en specifik makro-næringsstof ratio. Nogle mennesker vælger at spise flere kulhydrater i form af stivelsesholdige grøntsager som søde kartofler, gulerødder, rødbeder, yams eller endog regelmæssig kartofler og opleve de samme store sundhedsmæssige virkninger som dem spise mindre kulhydrater. Hvis du er sund og behøver ikke ekstra vægt til at tabe, er stivelsesholdige grøntsager en god kilde til billig energi og næringsstoffer.

Planlæg din ugentlige måltider omkring hvad der er på salg i løbesedlen. Her får vi gratis ugentlige papiret om torsdagen hvor købmand annoncer er inde. Vi er i Canada og der er mindre Kuponer synes det, og aldrig for friske råvarer, kød, osv. Så ser jeg hvad der er på salg og planlægge mine måltider udenom. Gå sammen med dit forslag om at købe produkter, der varer længere, når jeg køber mine råvarer for uge, vi spiser bær og andre letfordærvelige først, noget, der starter ser dårligt, men jeg ved, vi ikke vil spise jeg smide i fryseren, som jeg spiser smoothies hver morgen, og det gør ikke ‘t nødt til at se godt ud i en smoothie! Du kan også gøre popsicles til børnene med mosede op frugt. Gem kartofler, osv. for senere på ugen. Tænk over hvad der er i sæson-det vil være billigere. Frosne frugt er super billige i sommeren når frisk fås så jeg bestanden op for vinteren i min stor fryser.

Dette er forståeligt. Jeg har to børn, og jeg stolthed mig selv om at give dem det bedste jeg kan klare. Det ville være svært for mig at fuldstændigt revidere vores livsform at spare lidt penge. Thats hvorfor, da mit budget blev stram for nylig, jeg kiggede til besparelser baby skridt.

Elementer får forkert betegnede, og produkter altid ringer ikke korrekt i systemet. Undertiden Kuponer få forkert scannet, eller kasserere skrive i de forkerte koder. Meddele banken, hvis der er nogen problemer, og hvis du ikke er i stand til at se kassen scanne dine emner, sikre jer indskrive din kvittering, før du forlader butikken for at se om der er nogen fejl.

Efter at have siddet med nogen på mit job, fik jeg adgang til gratis billetter til sportsbegivenheder, gratis personlig forbedring muligheder, og en valgfri medarbejder kamp på nogle pensionskasser, der er maksimeret penge jeg socking væk. Dette er ikke blot skære ned på min egen udgifter på ting som sporting og samfund begivenheder og uddannelsesmæssige klasser, men også forbedret min pensionsordning.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.