Hvordan til at gå på Pension tidligt i 6 Easy Steps

Over de sidste par år, har Sarah og jeg stort set boet på en løn. Når vi nå alder 60, for eksempel, vil vi være berettiget til at begynde at tage penge ud af vores Roth IRA, som er skattefri. Bare husk på at hvis du ender med at beslutte at opnå sygeforsikring under COBRA eller økonomisk overkommelig pleje Act, det er stadig anbefales at du shoppe rundt og sammenligne premium omkostninger og dækning beløb.

Ligesom reining i udgifter er et tilbagevendende tema blandt førtidspensionister, så er tanken om at investere i en diversificeret portefølje af lavpris-indeks gensidige fonde. Afslører 3 regler for at skabe evig pensionsindtægter du aldrig kan overleve. Commit maxing ud din skat begunstiget pensionskonti.

Det kan du nyde bedst af begge verdener… men du stadig nødt til at arbejde ud af, hvor meget du bliver nødt til at leve komfortabelt som du ikke kunne få adgang til alder statspension, indtil du er mindst 65. I modsætning til tildeling af forbrug af penge til en bedre livskvalitet, er skære unødvendige udgifter en stor praksis.

Ikke for at sparke dig mens du er ned, jo større din bolig udgifter, jo mere vil du skal spare op til alderdommen. I Resumé, der er tre veje til rigdom – papir aktiver, fast ejendom, og business – men kun to af disse stier tilbyder gearing (real estate og business) egnet til førtidspension uden ekstreme nøjsomhed.

Hver dag, at jeg deponeres mere end $50 jeg var foran i min pensionsopsparing. Ikke begynde førtidspension før din passiv investering cashflow overstiger hvad du bruger. Hvis din indtjening stige, ikke øge dit forbrug — sætte det ekstra penge direkte til besparelser.

Jeg mener, at tidlig pensionering gør alt og den mest produktive periode af liv. Medmindre du akkumulerer en eller anden måde tilstrækkelig opsparing til at erstatte denne indtægt i sin helhed, vil du kæmpe når du stoppe med at arbejde. Du kan fange med byger af besparelser – ofte lettere, når store udgifter som kollegium eller et realkreditlån falder væk.

Hvis du deler denne liv drøm, så er måske det tid du overveje strategiske, handlingsrettede rigdom planlægning med en person, der forstår emnet intimt. Overvågnings- og, hvis det er muligt at reducere, dit aktuelle forbrug har to store fordele: det frigør flere penge til at lægge i besparelser, og det reducerer det beløb, du har brug for hvert år at leve på, hvilket vil mindske det samlede beløb du skal gemme.

Pointen her er, at pensionering”betyder ikke nødvendigvis, manglende indkomst, eller betyder det en mangel på projekter eller beskæftigelse til at kanalisere din energi. Som dine finansielle eller karriere mål kan være, ofrer ikke som værdige og vigtige din livskvalitet for dem, især når det involverer andre mennesker.

På de fleste, skylder jeg $2.400 i afgifter på penge, men som jeg sagde, hvis min ekstra indkomst er ikke-eksisterende, jeg skylder sandsynligvis nul skat af denne indkomst. Som du vil finde ud i et minut, skal du gemme meget, meget mere førtidspension, som betyder, at du vil være vant til at leve for meget mindre end 80% af din indkomst.

En anden vigtig komponent til at tænke på når du går på Pension tidligt er sygesikring. Ved at følge råd fra dig hvordan mange udlejningsejendomme har du brug at gå på Pension?”post, og nogle af jer strategivideoer, vores plan er at gøre 4-5 live-leje scenarier, før vi køber vores bopæl.

Problemet er, mange kommende pensionister er ofte urealistiske om landing meningsfuld deltidsarbejde, siger Colorado planner Leitz. Selvom spare penge fra en tidlig alder er afgørende for tidligt på Pension, er investering at kontanter klogt lige så vigtigt. Først, drage fordel af en af de nemmeste måder at spare penge: Tilmeld dig for din arbejdsgiver 401 (k) plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.