Finansiering

Det første stykke af rådgivning ville være at kigge efter billigere benzin. Du er sikkert en af de mange mennesker, der bruger deres bil hverdag og i sidste ende; dyre benzin kan blive en enorm byrde på din bekostning kolonne. Det er nok en god idé at kigge efter billig gas stationer på hjemmesider, som bare gør denne lille forskning kan spare dig op til femogtyve til tredive dollars per måned (afhængigt af selvfølgelig om, hvor ofte du bruger din bil). Alle har udgifter de kan skæres. Café mochas på $3 hver tilføjer. Så gør junkfood til frokost på skolen. Pakning en frokost kan synes som arbejde, eller kan ikke være cool, men det kan reducere dine udgifter til hurtig. Din skole kan forsøge at fremme sundere at spise. Pakning simple sunde snacks på frugt, energibarer og vand vil få dig gennem dagen og holde din energi.

Great job på huset, at rejse en familie, og overlevende DYI projekter afdrage. Jeg tror én ting, der hjælper med at anerkende særheder og omfavne dem… (messing dyr og knæ-fobi). Og du bo ærlig og acceptere forskelligheder (ligesom plade væg). Alle bedste til dig og din familie! Jeg er en enkelt far 3 og stirrede over det hele igen.

Genbrugsbutikker sælge forsigtigt brugt tøj på et dybt rabat. Mange butikker har også regelmæssig salg eller en ugentlig særlig. En Genbrugsbutik i mit område har en 50 procent rabat på alt med et gult mærke”salg hver onsdag. Bare sørg for du er ude på en ægte Genbrugsbutik og ikke en vintage tøjbutik. Forskellen: Vintage tøjbutikker sælger trendy ældre stykker på en opmærkning. Sparsommelighed butikker sælger ældre og nyere tøj til underkurs.

For startere, er det vigtigt at dele lidt om min generelle finansielle billede: jeg bevidst valgte en college, der tilbød mig penge nok legat for at opgradere gældfri. Men jeg er også både privilegeret og taknemmelig for, at mine forældre var i stand til at dække de resterende 50% af undervisning omkostninger. Så arbejdsmarkedet uden de knusende gæld belastninger, som så mange andre i min aldersgruppe ikke er så heldige at undgå var en kæmpe hjælp.

Den første ting du skal gøre er få din egen bank-konti, og lukke eventuelle fælles konti, at du holder med din fraseparerede ægtefælle. Fjerne deres navne fra alle konti, du holder, herunder enhver kreditkort, der er jeres, men de har fået lov til at bruge. Den sidst genstand jer savn er for en vred ex at køre op dit kreditkort og tømme dine bankkonti.

I løbet af vinteren, genanvende julekort til kort til næste år… du kan hånden så levere dem. Gøre gaver til næste år. Din kunst lektioner kan bruges til at gøre gaver, too. Du kan gøre kranse, tæpper, veste, puder, smykker, kort til alle lejligheder, trail mix, hot choc mix, osv. Jeg bor på omkring to du pr. måned, tiende, bil betalinger, læge regninger og alle…

Energibesparende pærer kan koste lidt mere i første omgang, men de har en meget længere levetid end normale glødepærer og bruger langt mindre strøm. Det kan være svært at beslutte hvilken type til at bruge, men enten type pære, vil sandsynligvis være en opgradering fra hvad du bruger nu.

Opbygge en nødfond. Uanset hvordan passer en persons økonomiske situation, uventede drejninger og vender kan midlertidigt tage nogen ud af spillet. En nødfond, der dækker 3 til 6 måneder af udgifter vil gå en lang vej mod at holde disse uundgåelige overraskelser fra afsporing langsigtede finansielle sundhed. Disse penge skal adskilles fra pensionskasser og måned-til-måned budget, hvor det er tilgængeligt, hvis det kræves, men ikke så praktisk, at det sandsynligvis vil blive brugt når det ikke rigtig nødvendigt. Specifikt, kan cd’er ofte give den rette balance for at holde disse midler handy uden at være alt for ledige.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.